YES!! We mogen weer!

Vanaf 11 mei mogen we eindelijk weer gaan sporten in groepen en onder begeleiding in de buitenlucht. We hebben er zin in en zijn gemotiveerd! Na acht weken rust is het nu belangrijk om aan onze gezondheid te werken. Door samen te bewegen, coaching op gezonde voeding en ook door samen lol te hebben! Binnen de regels die het samen sporten mogelijk maken.

Heb jij zin om deel te nemen aan een van mijn leuke enthousiaste groepslessen, of 1-op 1 trainingen? En daarmee aan jouw doelen te werken. Wil je fitter worden, afvallen, of jouw conditie en gezondheid het op peil houden? Kijk hier voor meer informatie over de verschillende trainingen die ik kan geven. Mijn lessen zijn altijd buiten vanwege de vele voordelen die het op je gezondheid heeft. Dit sluit dus goed aan op de richtlijnen van het RIVM. Ik heb er al ontzettend veel zin in! Jij ook? Meld je dan aan via het contact formulier, of neem telefonisch contact met mij op via 06-15595513.

Vanaf 13 mei staan wekelijks de volgende lessen gepland:

Woensdag 09.00 uur Circuit / Bootcamp Sportpark Uden
10.00 uur Pilates & Yoga Sportpark Uden
Zondag 09.30 uur Bootcamp Vakantiepark de Pier, Bedaf

De volgende regels zijn van toepassing:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius
  • Kom zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar de locatie
  • Tijdens de training wordt 1,5 meter afstand gehouden
  • Was je handen goed voor en na de training
  • Iedereen dient een zelf mee te nemen: handdoek, papieren zakdoeken, drinkfles en trainingsmat
  • Neem je eigen maatregelen voor hygiëne (bv Dettol doekjes) mee
  • We houden het een beetje luchtig, dan hebben we maximale lol

Leave a Reply