Bedrijven

Interesse? Neem contact met ons op

Een gezonde geest en een gezond lichaam vormen de basis van elke werknemer. In deze hectische wereld is balans, gezondheid en welzijn meer van belang. Fitte werknemers zorgen voor een hogere productiviteit, ervaren minder stress en minder burn-out gerelateerde klachten. Ze voelen zich fitter en vitaler, dit zal het ziekteverzuim doen afnemen.

Heb je als bedrijf interesse om sportlessen en/of coaching voor het personeel te organiseren? Ik organiseer op maat trainingen voor elk gewenst niveau. Of het nu fit boksen, bootcamp, pilates, personal training of poweryoga is? Ik schrijf trainingen waarbij iedereen zijn sportieve uitdaging zal halen. Door mijn ervaring in de bedrijfsfitness, leefstijl training, poweryoga, pilates en algemene trainingsmethoden ben ik in staat passende trainingen aan groepen te bieden.

De training kan op verzoek worden gegeven op een geschikte locatie in de buurt van de bedrijfslocatie, waarbij ik de trainingsmaterialen verzorg. Omdat maatwerk aandacht vereist, brengen we samen vooraf de algemene trainingsbehoefte in kaart. Tijdens de trainingen zal ik met deelnemers specifieke doelen bespreken.

Wanneer?

Deze training is op aanvraag. Samen zullen we een dag en tijd afspreken. Een afspraak maken kan door te bellen of te appen naar 0615594413.

Neem contact op