Dit jaar startte de eerste editie van Samenloop voor Hoop in Uden op 22-23 September 2018. Ook YDK Sport, ik, Yvonne, wilde hier graag een bijdrage aan leveren. Zo was er de mogelijkheid om verschillende groepslessen te volgen zoals Bootamp, Pilates en Poweryoga. Dit word samen met het team van Sporty Spice Girls, een groep vriendinnen van Anja Aarts, mede georganiseerd.

Iedereen heeft een verhaal met het onderwerp Kanker in zijn of haar omgeving. Sommige dichterbij dan anderen, zo ook ik. Het verdriet is groot en vergeten wordt het nooit. Het heeft een plekje in je hart gekregen.

Mijn passie en wilskracht om bewust te genieten van mijn leven en mijn gezondheid staat voorop en wordt steeds groter! Zo heb ik als vrijwillige verzorger geholpen bij het team Philips op alp d’heuz, en nu met mijn eigen bedrijf YDK Sport. Ik hoop dit nog bele jaren te kunnen doen! In de hoop dat eer ooit een medicijn of product wordt gevonden dat helpt kanker te genezen.

Leave a Reply