Trainers

Wil je het maximale uit je training en herstel halen? Neem contact op voor een intake.

Wie wij zijn!

Wil jij weten wie je trainer is en of we bij elkaar passen! Lees hieronder meer en kom een proefles volgen!

Durf jij met mij de uitdaging aan?

Yvonne Coolen – de Kok

Eigenaar van YDK Sport dat officieel van start ging in mei 2019 en Moeder van 2 kinderen (jongen en Meisje)

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de sportwereld zowel particulier als in de bedrijfsfitness ben ik mijn bedrijf YDKsport gestart.

Ik ben gecertificeerd Personal trainer, poweryoga en Pilates trainer.

Gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Ik vind het belangrijk dat je op de juiste manier leert bewegen en trainen. De juiste begeleiding tijdens de training staat voorop. Ik train groepen tot maximaal 12 personen om dit te kunnen waarborgen. Het is heerlijk om in de buitenlucht te trainen en onder de mensen te zijn. Ik ben enthousiast en deel dit graag tijdens de training. Het delen van kennis en advies vind ik belangrijk. Om zo tot optimaal resultaten te komen.

Ikzelf train voornamelijk buiten, om zo te kunnen genieten van de omgeving en de gezonde buitenlucht. Dat zorgt bij mij voor een goede ontspanning en even ME TIME. Ik vind het fijn om te gaan hardlopen in de ochtend. Daarnaast ga ik met mijn gezin graag fietsen, schat zoeken in de natuur, naar de dierentuin of groenten plukken in onze kleine groentetuin. Ik houd me veel bezig met verse gezonde voeding en probeer hiermee verrassende nieuwe recepten op tafel te zetten. Samen met de kinderen koken is super leuk. Een gezonde leefstijl vind ik belangrijk maar ook ik heb mijn guilty pleasures.

Tijdens mijn zwangerschap raakte ik meer geïnteresseerd in trainen/coachen van vrouwen voor en na de zwangerschap. Allemaal hebben we vragen, twijfels, onzekerheden tijdens en na de zwangerschap en het moeder zijn. Wat is het leuk om deze groep dames te trainen! Powermama’s !!!

Mijn naam is Astrid Pennings

Ik kom uit het mooie Nistelrode.

Ik ben gecertificeerd sportmasseur met uitbreidingen op behandelen in Cupping, Dry Needling, voetreflex en hotstone. Daarnaast ben ik opgeleid als mobiliteitstrainer.

Door mijn brede kennis en ervaring probeer ik het maximale uit de vraag/ behoefte van de klant te halen. Hier ligt mijn passie en enthousiasme. Het geeft mij erg veel voldoening als mijn klanten met een voldaan en tevreden gevoel naar huis gaan.

Een aantal jaren geleden ben ik in contact gekomen met Yvonne (YDKsport)

Ik was op zoek naar een personal trainer die voor mij net iets meer bood dan alleen maar een personal trainer, maar even dat stukje extra aandacht gaf maar zeker ook zorgen dat je alles uit jezelf haalt. Ze heeft mij enorm geholpen op het gebied van sporten, voeding maar ook op emotioneel vlak is ze erg kundig.

Door de jaren heen heeft ze mij ontzettend veel geleerd op het gebied van sporten en lesgeven. (Wat haar missie/ visie is) Door haar enthousiasme en kundigheid en mijn brede gekwalificeerde achtergrond en interesses met kennis over het menselijk lichaam neem ik bij afwezigheid van yvonne de lessen waar.