Hallo, Ik ben Yvonne de Kok, geboren en opgegroeid in mooi dorp in Brabant Eerde. Van kind af werd ik geïnspireerd door een gezonde leefstijl zowel door mijn oma’s als mijn moeder en vader. Mijn ene oma kond de heerlijkste verse recepten koken en liep in een flink tempo iedere dag tot haar 90ste naar de sint jan en terug om een kaarsje aan te steken. Mijn andere oma kwam van de boerderij en kookte heerlijke gerechten uit haar groentetuin. Mijn ouders hebben dan ook een goed voorbeeld gekregen. Mijn ouders hebben beiden altijd sport.  Ze werkte samen parttime in de zorg om zo beiden er voor ons (mijn broer en mij te zijn op jonge leeftijd. Ik kom dan ook uit een sportieve familie waar een bewuste levensstijl centraal staat.

Door gezondheidsproblemen van mijn ouders zijn we hier nog bewuster van geworden. Mijn vader heeft op jonge leeftijd een tia gehad waarvan hij gelukkig goed is hersteld! Ik ben ook erg trots op mijn vader dat hij zijn leven van niks kunnen weer heeft opgebouwd door keihard te trainen/revalideren om weer te kunnen lopen, fietsen en bijvoorbeeld praten. Zij hebben beiden gezondheidsklachten waaronder ook bv: Q-koort – lime en hormoonklachten. Hierdoor word je nog bewuster van je leven en je leefstijl.

Tijdens mijn opleiding aan sint lucas  (interieurontwerpster) ben ik bewuster gaan nadenken over leefstijl en voeding. Ik bleek candida te hebben en daarvoor waren een aantal onderdelen slecht zoals stress, suikers en schimmels. Mijn proces of ook wel zoektocht naar de juiste balans was begonnen.

Ik ben na mijn studie naar spanje en australie vertrokken voor een nieuwe uitdaging en als tiener opzoek naar jezelf.  In deze periode heb ik veel geleerd op persoonlijk vlak en hoe het is om samen te leven met een topsporter. Eenmaal terug in heerlijke koude kikkerlandje kon ik niet goed aarden gezien de mentaliteit die de Nederlanders hebben. Drukdrukdruk, gestressed. Waarom mis je iedereen als je weg bent en als je er bent ben je blij als je weer weg kon uit deze toch wel opgefokte wereld. Je past je langzaamaan en voor dat je zelf door hebt zit je er zelf weer middenin. Langzaam ben ik me hiervan bewust geworden en wilde ik het anders. Wat moet ik doen om voor mezelf een fijne omgeving te hebben?! Ik ging langzaam bewuster kijken naar mijn leven, vrienden, familie, werk en wat mijn visuele cirkel was. Ik maak een moodboard voor mezelf wat ik belangrijk vind, wat ik graag zou willen veranderen of nog een keer graag zou willen doen. Mijn toekomst en hoe kom ik uit deze visuele cirkel? Stapje voor stapje pak je toch dingen op als je er met regelmatig naar kijkt. Je wordt bewuster en gaat ernaar leven, je kiest meer voor jezelf. Ik heb gekozen om van beroep te veranderen. Ik wil naar buiten kunnen, bewegen, positiviteit en fijne en bewuste mensen om me heen hebben. Ik ben de opleiding tot fitnesstrainer tot aan personal trainer gaan volgen. IK had ondertussen ook een baan in een bedrijfssport school waar ik werkte en kon studeren. Ik heb hier zoveel geleerd en veel verschillende bijzondere mensen leren kennen. Na een vervelend autoongeval heb ik veel problemen met mijn lichaam gehad.

Daarnaast In 2017 in Uden komen wonen met Bob. Na jaren te hebben gewerkt voor werkgevers, vond ik dat het nu tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Al meerdere malen werd mij gezegd dat ik voor mezelf moest gaan beginnen. Ik voelde me daarvoor nog niet klaar en had mijn eigen plek thuisbasis nog niet gevonden.

Ik zou mezelf omschrijven als een wereldse, creatieve, sportieve en tikje eigenwijze jonge vrouw. Ik zelf heb altijd veel gesport wat zich later uitte tot sporten als  wielrennen, hardlopen en fitness. Tijdens mijn opleiding heb ik een Nederlandse beroepswielrenner leren kennen. Met hem samen ben ik  de uitdaging aan gegaan om in Spanje & Australië te gaan reizen/ wonen. Hiermee heb ik mezelf verder ontwikkeld, als persoon en door de bijzondere invloeden van culturen, tradities en natuur, maar ook op het gebied van (top-)sport , training en voeding. Mijn passie voor sporten en het overbrengen is hier verder ontstaan en in mijn functie als personal trainer kan ik mijn kennis, liefde voor het vak en enthousiasme kwijt. Deze passie wil ik graag met jullie delen! Als personal trainer begeleid ik professioneel en enthousiast klanten met sporten, levensstijl en ontspanning. Belangrijk hierin is goed luisteren om de juiste informatie te bemachtigen. Het samen opstellen van een programma met: doelen, oefeningen, voedingswijze en rust. Ik zie er op toe dat de klant het beste uit zichzelf haalt en zo zijn specifieke doelen bereikt. Mijn Creativiteit uit ik in het lesgeven zowel in 1 op 1 lessen als groepslessen. Daarnaast werk ik parttime voor mezelf en geef ik interieur adviezen, stylingadvies dit  op mode en interieurgebied, Visual merchandiser, fotografie en daarnaast wil ik graag workshops gaan geven. Ik vind het erg leuk om zelf kussen en kleding te maken. ik kan verschillende groepslessen geven zoals bootcamp, power- yoga, Pilates, BBB, bodyshape, kettlebell training, core training, circuittraining, hitt en tabatha

Daarnaast ben ik graag bezig met gezond leefstijl en voeding. Wij maken zelf brood, groente spread en proberen zo puur mogelijk te eten. Ik hecht veel waarde aan een mensgerichte omgeving, waar creativiteit en originaliteit voorop staan. Dit maakt mij gedreven en vol initiatief, zo benut ik kansen waarin ik graag mijn ambitie laat zien. Ik communiceer duidelijk en direct. Werken in een efficiënte, stimulerende en degelijke omgeving met waardering spreek mij aan. Ik werk zelfstandig en daarnaast ook graag samen in een team met een flinke dosis hands on mentaliteit. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met een gezonde leefstijl, ontspanning en tijd voor vrienden en familie. Het maken van moodboards, het ontwerpen van interieur & tuin tekeningen en  daarnaast het maken van kleding en interieur accessoires heeft mijn passie. Daarnaast maak ik graag foto- reportages. Ik sport graag en vind het fijn om buiten te zijn. Ik hou van reizen en uitdagende activiteiten. Dit samen met een goede balans tussen werk en privé.

Leave a Reply