Senior walking bootcamp

Wil je een keertje meedoen? Meld je snel aan voor een proefles

Train je spieren en je geheugen! Groot succes in andere gemeenten zoals Meierijstad!

Je wilt je gezondheid oud worden? Het advies is om per week en verspreid over verschillende dagen, minimaal 2,5 uur matig intensief te bewegen. Waarvan minimaal twee keer per week spier- en botversterkende oefeningen gecombineerd, balansoefeningen, stabiliteit en cognitieve oefeningen, dan bevordert dit de zelfredzaamheid.

Wandel bootcamp is een actieve en afwisselende training in de buitenlucht, onder begeleiding van een personal trainer. Het is belangrijk dat je plezier hebt in het sporten, niks hoeft!

Je leert nieuwe mensen kennen en we stimuleren elkaar. Bewegen in de buitenlucht zorgt voor optimale ontspanning van je lichaam en geest. Tijdens deze training wandelen we door de natuur en doen we verschillende oefeningen, waarbij we gebruik maken van het eigen lichaamsgewicht en aanwezige natuurlijke elementen of materiaal. De wandel bootcamp bestaat uit een warming up, conditietraining door te wandelen, kracht- en stabiliteit oefeningen. De les wordt afgesloten met ontspanning. Wilt u sportief bezig zijn op uw eigen niveau en vind u het belangrijk om te werken aan het behoud en verbeteren van uw algehele fitheid (spierkracht, mobiliteit, flexibiliteit en geheugen)? Dan is deze les iets voor u!

Meedoen?

Iedere donderdag is er een bootcamp van 19.30-20.30uur in combinatie met boksen en iedere zondag is er een bootcamp van 09.30-10.30uur. Wil je een keertje mee doen? Meld je dan snel aan voor een proefles! Dit kan door te bellen of te appen naar 0615594413.

Dinsdag
9:00 u
Fit mama active

Woensdag
8:45 u
Sportpark Uden

Donderdag
19:30 u
Sportpark Uden

Vrijdag
9:00 u
Fit mama progress

Zondag
9:30 u
Sportpark Uden