Poweryoga

Wil je een keertje meedoen? Meld je snel aan voor een proefles

Poweryoga is een krachtige en dynamische yogavorm die is afgeleid is van Ashtanga yoga en toepasbaar is in de fitness. Het heeft veel weg van een flinke workout, zonder dat je veel ervaring met yoga hoeft te hebben. Het is een van de meest populaire yogastijlen van dit moment.

De training bestaat uit krachtige oefeningen die je continu herhaalt. We beginnen met een lichte warming-up, doen reeksen van staande, zittende en liggende yoga houdingen en sluiten af met ontspanning. Door de mix van oefeningen gebruik je verschillende spieren die normaliter niet (of op een andere manier) worden gebruikt. Je spieren wennen zo niet aan repeterende oefeningen en worden gestimuleerd door verschillende houdingen. Je leert verschillende ademhalingstechnieken waardoor je in een fijne flow terecht komt.

Deze les is voor iedereen die op een actieve en krachtige manier wil werken aan de balans tussen lichaam en geest. Je vergroot je conditie en wordt snell sterker, leniger en flexibeler. Ben je sportief, wil je fit zijn en wil je lichamelijk uitgedaagd worden? Dan is Power yoga iets voor jou! De les wordt gegeven door een gecertificeerd poweryoga docent.

Meedoen?        (Coming soon)

Bij voldoende aanmeldingen zal er een les Poweryoga op rooster worden toegevoegd.

Tijdens de groepsles Bootcamp en Pilates worden elementen van de pokeryoga toegevoegd. Bij interesse kom een proefles volgen. Dit kan door te bellen of te appen naar 0615594413, of via de button aanmelden op deze pagina.

Bekijk hier ons rooster