Fit Mama Pregnant

Wil je een keertje meedoen? Meld je snel aan voor een proefles

Ben je zwanger en wil je graag veilig en verantwoord sporten? Wil je fit blijven en je mentaal sterk voelen tijdens de zwangerschap en daarnaast jezelf goed voorbereiden op de bevalling? Dan is FITmama zwanger echt iets voor jou!

FITmama zwanger is een sportieve en afwisselende training die is afgestemd op de fase van je zwangerschap, met maatwerk voor je persoonlijke situatie. Starten kan in elk trimester. Je kunt doortrainen tot je bevalling of tot zolang jij je goed voelt. Tijdens de training werk je aan je conditie, kracht, core, mobiliteit en vitaliteit. Daarnaast besteden we aandacht aan specifieke oefeningen op dagelijkse bewegingen en houdingen van het moederschap.

We bespreken samen zwangerschaps gerelateerde onderwerpen of vragen. Door de kleine groepsgrootte is hier veel ruimte voor.

Wil jij die fitte mama zijn en spreekt FITmama je aan? Neem contact met me op en kom een gratis les volgen. De investering in jezelf en in je kindje is het meer dan waard!

Het is bewezen dat sporten tijdens je zwangerschap een positieve invloed heeft op jou en de baby? Het sporten bevordert:

  • Een gezonde gewichtstoename van moeder en kind;
  • De hersenontwikkeling van je baby;
  • De kans dat je kind zelf actiever en sportiever wordt;
  • Een lagere kans op zwangerschapskwalen;
  • Een sneller herstel van je lichaam na de bevalling.

Wanneer?

Deze training is op aanvraag. Samen zullen we een dag en tijd afspreken. Een afspraak maken kan door te bellen of te appen naar 0615594413.

Dinsdag
9:00 u
Fit mama active

Woensdag
8:45 u
Sportpark Uden

Donderdag
19:30 u
Sportpark Uden

Vrijdag
9:00 u
Fit mama progress

Zondag
9:30 u
Sportpark Uden