Fit boksen

Wil je een keertje meedoen? Meld je snel aan voor een proefles

Tijdens een boks training spar je in tweetallen. Je traint door combinaties van stoten uit te voeren in hoog tempo, om en om geeft de sparringpartner het richtpunt aan. Deze training vergroot je coördinatie en uithoudingsvermogen en versterkt je core en rugspieren. Eventueel wordt gebruikt gemaakt van  stootkussens of een bokszak. Er wordt vooral gelet op een goede techniek en hoge intensiteit.

De training bestaat uit warming –up, full body boks workout, core training en als afsluiting een cooling down. Je zult merken dat je conditie, spierkracht en fitheid toenemen en ervaren dat je stressniveau en gewicht lager worden.

Meedoen?

Iedere woensdag 08:45 tot 09:45, donderdag van 19:30 tot 20:30 uur en op zondag van 09:30 tot 10:30 uur, is er een bootcamples. Het zijn afwisselende lessen waarin circuit training, HIT-training, core-training en boksen, of combinaties hiervan aanbod komen. Wil je een keertje meedoen? Meld je dan snel aan voor een proefles! Dit kan door te bellen of te appen naar 0615594413, of via de button aanmelden op deze pagina.

Bekijk hier ons rooster