Circuit training

Wil je een keertje meedoen? Meld je snel aan voor een proefles

Circuit training

is een van de oudste trainingsmethoden met veel variatie. De training bestaat uit warming up, core training, circuit en cooling down. Het is een toegankelijke training en geschikt voor iedereen. Zo ook als goede aanvulling op de trainingen van een kracht- of duursporter.

Bij circuit training vergroot je je kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Er komen diverse oefeningen aanbod, waarbij voornamelijk wordt gewerkt aan de grote spiergroepen. Je traint met je eigen lichaamsgewicht, maar ook met attributen (bv TRX, dumbbell’s, kettlebell’s, medicin balls). Circuit training stimuleert de vetverbranding. Je krijgt een sterker lichaam en gaat jezelf fitter, zelfverzekerder en mentaal veerkrachtiger voelen. Bij al mijn trainingen ligt de focus in het begin op een juiste houding, om blessures te vermijden. Kortom: een leuke training in groepsverband!

Meedoen?

Iedere woensdag 08:45 tot 09:45, donderdag van 19:30 tot 20:30 uur en op zondag van 09:30 tot 10:30 uur, is er een bootcamples. Het zijn afwisselende lessen waarin circuit training, HIT-training, core-training en boksen, of combinaties hiervan aanbod komen. Wil je een keertje meedoen? Meld je dan snel aan voor een proefles! Dit kan door te bellen of te appen naar 0615594413, of via de button aanmelden op deze pagina.

Bekijk hier ons rooster