Bootcamp

Wil je een keertje meedoen? Meld je snel aan voor een proefles

Bootcamp

is een sportieve afwisselende training in de buitenlucht, onder begeleiding van een personal trainer. Deze trainingen zijn zeer effectief en zorgen voor het versterken van spierkracht en conditie en daarnaast goede stofwisseling en vet verbrand.

Het is belangrijk dat je plezier hebt in het sporten. Bewegen in de buitenlucht zorgt voor optimale ontspanning van je lichaam en geest. We trainen in een park of in de natuur. Tijdens de les wordt getraind met gebruik van het eigen lichaamsgewicht, fitness materialen en aanwezige natuurlijke elementen (bv. boomstam, bankjes of trappen). De training bestaat uit warming up, core-stabiliteit oefeningen, conditie- en krachttraining, mobiliteit en stretchen. Om blessures te voorkomen ligt in het begin de nadruk op de juiste uitvoering van oefeningen, daarna zal ik je uitdagen om je algehele fitheidsniveau te verhogen. Je zult merken dat je conditie, spierkracht en motivatie toenemen en ervaren dat je stressniveau en gewicht lager worden.

Meedoen?

Iedere woensdag 08:45 tot 09:45, donderdag van 19:30 tot 20:30 uur en op zondag van 09:30 tot 10:30 uur, is er een bootcamples. Het zijn afwisselende lessen waarin circuit training, HIT-training, core-training en boksen, of combinaties hiervan aanbod komen. Wil je een keertje meedoen? Meld je dan snel aan voor een proefles! Dit kan door te bellen of te appen naar 0615594413, of via de button aanmelden op deze pagina.

 

Bekijk hier ons rooster