Fit Mama Recovery

Wil jij in je kraambed periode goed voorbereid zijn en met jezelf aan de slag voor een goed herstel, Vraag het boek aan!

Tijdens je zwangerschap ga je je voorbereid op de bevalling de komst van je kindje en jouw herstel. Heb je al nagedacht over deze (kraam)-periode en hoe je het graag zou willen inrichten?

Met een voorbereidend plan heb je als vrouw meer invloed op je eigen herstel.

Jouw lichaam heeft 9 maanden topsport en topprestatie geleverd. Zie en behandel je lichaam alsof het een flinke sportblessure heeft opgelopen. Een blessure die tijd, aandacht, rust en oefeningen nodig heeft om zo optimaal mogelijk te kunnen herstellen zodat je hier in de toekomst geen extra hinder door ondervindt.

Gefeliciteerd je Kindje is geboren.

Hier start voor jou het 4de trimester (week 1 t/m week 6). Jouw herstel na de bevalling. De 1ste weken na de geboorte kunnen voelen als een rollorcoaster, met nieuwe ervaringen en emoties. Soms verdwijnt dan jouw herstel naar de achtergrond. Gun jezelf de tijd en aandacht voor jezelf, jouw lichaam, geest en het herstel hiervan om zo tot en bij jezelf te blijven en hierin een fijne balans te vinden.

Tijdens deze 6 weken herstelperiode werk je zelfstandig aan je recovery plan die we tijdens de recovery class samen bespreken en schrijven op jouw specifieke wensen. Wij staan altijd tijdens deze periode voor je klaar om je te ondersteunen.

Wij wensen jullie een wondermooi welkom periode toe.

Na 6 weken na de geboorte van je baby sluit je de kraamperiode af. Ben je klaar om deel te gaan nemen aan herstel trainingen of yoga.

Neem contact met ons op.

Wist je dat!

*Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat je lichaam na de zwangerschap en bevalling minimaal 9 maanden tot 2 jaar de tijd nodig heeft om te herstellen. Ook als je geen lichamelijke klachten hebt.

Het boek voorbereid op je kraamtijd & FITmama Recovery plan.

Het is een samenwerking tussen Wondermooi welkom en YDKSport. Een boek met dé complete voorbereiding op en handleiding – incl. uitgebreid herstelplan – voor de eerste 40 dagen na je bevalling.

Op aanvraag te koop.

Vraag boek aan