Fit Mama Progress

Wil je een keertje meedoen? Meld je snel aan voor een proefles

Wil jij graag weer gaan deelnemen aan jou eigen reguliere sport? Dan is dit de laatste, 3de stap in het veilig en verantwoord herstellen en opbouwen na de bevalling.

Heb je “geen” zwangerschap gerelateerde klachten meer en het is minimaal 4 tot 6 mnd. na de bevalling. Dan kan je gaan deelnemen aan de Fit mama progress trainingen.

Deze trainingen worden uitdagender, intenser, uitputtender en aangepast op ieders niveau. Met focus op veilig en verantwoord trainen om zo je conditie, kracht, mobiliteit verder op te bouwen naar jouw doelen, behoeftes en optimaal herstel. De trainingen zijn in kleine groepen, kunnen zowel binnen als buiten plaats vinden en bestaan uit uitdagende variërende traingingsvormen. Zoals bv. het opbouwen naar hardlopen, boksen en HITT-trainingen. Het trainingsmateriaal wordt langzaam uitgebreid en zwaarder. De trainer zal jou coachen, ondersteunen en uitdagen! Durf jij tijdens de trainingen de uitdaging aan om stap voor stap oefeningen, touwtje of trampoline te springen?

POWERMAMA!

Wanneer

Wil je een keert meedoen bekijk het rooster? Meld je dan snel aan voor een proefles! Dit kan door te klikken op aanmelden of te bellen of te appen naar 0615594413.

Bekijk hier ons rooster