Fit Mama Active

Wil je een keertje meedoen? Meld je snel aan voor een proefles

Heb je de hersteltraining gevolgd, zijn je diastase en bekkenbodem voldoende hersteld en voelt je lichaam goed aan? Dan ben je klaar voor de volgende stap Active. De les wordt lichamelijk uitdagender waarin we verder gaan werken aan jou core, algehele conditie en kracht. Ben je er klaar voor, schrijf je dan in voor FITmama Active!

FITmama active is een sportieve en afwisselende training die past bij deze fase van je lichamelijke herstel. Naar behoefte wordt de training afgestemd op je persoonlijke situatie.

Opbouw van conditie en kracht staan in deze fase centraal. Hierop worden de oefeningen aangepast en naarmate de vorderingen uitdagender.

Tijdens de les wordt getraind met gebruik van het eigen lichaamsgewicht, fitness materialen en aanwezige natuurlijke elementen. We bespreken samen moederschap ’s gerelateerde onderwerpen of vragen over lichamelijke klachten, door de kleine groepsgrootte is hier veel ruimte voor. Ook trainen we specifieke oefeningen voor het op de juiste manier tillen en bukken.

De trainingen bestaan uit gevarieerde traingingsvormen van sport en spel, en hebben een uniek karakter. Plezier maken en lachen hoort erbij. Je zult merken dat je algehele fitheidsniveau en motivatie toenemen en zult gaan ervaren dat je je fitter en energieker voelt. Gun jezelf dat moment van aandacht en herstel van jouw lichaam!

Wanneer?

Wil je een keert meedoen bekijk het rooster? Meld je dan snel aan voor een proefles! Dit kan door te klikken op aanmelden of te bellen of te appen naar 0615594413.

Bekijk hier ons rooster