Algemene voorwaarden

deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor iedereen die een product en/of dienst aanschaft bijYDKsport.

Rittenkaarten groepstrainingen

Je kiest zelf voor per les betalen of een 10 Rittenkaart en je bepaalt zelf aantal trainingen die je per week komt sporten. Een rittenkaart kan je telkens weer opnieuw verlengen, net zo lang als jij graag komt sporten bij YDKsport.

De eerste keer dat je komt sporten is de ingangsdatum van jouw Rittenkaart.

De Rittenkaart heeft een beperkte geldigheid van 4 maanden. Overgebleven strippen worden in geen geval terugbetaald.

Mocht je om medische redenen tijdelijk niet kunnen sporten, dan kunnen we in goed overleg jouw rittenkaart tijdelijk pauzeren. Zodra het kan start je weer en kan je gebruik maken van de resterende strippen. Jouw rittenkaart kan in geen geval worden terugbetaald.

Bij de Zwanger en Bevallen groepstrainingen geldt dat wanneer je jouw uitgerekende datum nadert en het niet meer lukt om te sporten jouw rittenkaart tijdelijk op pauze wordt gezet door ons. Jouw resterende strippen neem je dan na jouw bevalling weer op. Overgebleven strippen worden in geen geval terugbetaald.

De rittenkaart staat op jouw naam en kan niet overgedragen worden aan een ander.

1 op 1 Training  / small group training

Voordat je start met de 1 op 1 / small group -Trainingen vindt er (telefonisch) een intakegesprek plaats. Daarin bepalen we samen het aantal trainingen die je afneemt per week en de duur van contract.

Wanneer de contract afloopt kan er in overleg weer een nieuw contract worden afgesproken.

Mocht je om medische redenen tijdelijk niet kunnen sporten dan kunnen we in goed overleg het contract tijdelijk pauzeren. Zodra het kan start je weer op en kun je gebruik maken van de resterende trainingen.  

De afgesproken contract trainingen kunnen in geen geval worden terugbetaald.

Het contract staat op jouw naam en kan niet overgedragen worden aan een ander.

Huisregels

Wanneer je een sporttraining, 1 op 1 training of smallgroup training wilt volgen dien je, je altijd vooraf aan te melden. Dit kan telefonisch, per email of via het contactformulier op de website. Voorafgaande aan de training dien je een vragenlijst in te vullen zodat wij op de hoogte zijn van eventuele gezondheidsklachten, lichamelijke klachten en beperkingen.

Deelname aan een groepstraining, 1 op 1 training of small grouptraining is altijd op afspraak.

Er staat voor de groepstrainingen een vaste plek voor jou gereserveerd in een groep. Wanneer je verhinderd bent is het prettig als je dit tijdig laat weten door je af te melden via app of telefonisch zodat mogelijk iemand anders op jouw plek mee kan doen.

Je kan tot 5 uur voor de training jezelf afmelden via app of telefonisch en evt je training verzetten naar een andere dag en tijd (mits er voldoende plek is in een andere groep).

Wanneer je, je later dan 5 uur voor de training afmeldt, vervalt de strip op je strippenkaart.

De tijden van de trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in vakantieperiodes of bij onvoorziene omstandigheden wijzigen.

Volg bij aankomst en tijdens de trainingen altijd de aanwijzingen van de trainer op omtrent veiligheid en hygiëne.

Betalingsverplichting

Je koopt een losse les, rittenkaart of op contract basis trainingen. Volg daarbij de betaalinstructies op

Op contract basis ontvang je  de factuur per email.

Een jaar factuur is mogelijk voor rittenkaarten op aanvraag als u een evt vergoeing vanuit uw werk krijgt.

Bij wanbetaling stuurt YDKsport tweemaal een betalingsherinnering. Bij de derde betalingsherinnering wordt de factuur verhoogd met wettelijk rente en administratiekosten. Indien je niet aan jouw betalingsverplichting voldoet mag je niet meer deelnemen aan de groepstraining en 1 op 1 trainingen en is YDKsport genoodzaakt om rechtsmaatregelen te nemen.

Klachten

Mocht je een klacht en/of opmerking hebben dan bespreek ik dit graag met je. Ik zal mijn uiterste beste doen om samen met jou tot een goede oplossing te komen.

Aansprakelijk 

YDKsport is niet aansprakelijk voor enig letsel of ongeval van welke aard en door welke oorzaak dan ook, behalve in geval van opzet of bewuste roekeloosheid door YDKsport.

Privacy

YDKsport geeft advies en trainingen op basis van de informatie die de klant heeft gegeven. YDKsport gaat altijd vertrouwelijk om met deze persoonlijke informatie. Meer informatie vindt u op de pagina Privacy

 

Privacyverklaring

YDKsport, gevestigd aande Wieken 5, 5404KM Uden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
YDKsport
Yvonne Coolen de Kok
Postadres: De Wieken 5
5404 KM Uden
06-15594413
YDKsport@gmail.com
www.YDKsport.com
KvK nummer: 72086181

Persoonsgegevens die wij verwerken
YDKsport verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt hebt en/of gebruik maakt van onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

Adresgegevens

Telefoonnummer

Emailadres

Geboortedatum

Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
YDKsport verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

Gegevens omtrent jouw gezondheid. Deze informatie verstrek je voorafgaande aan deelneming van YDKsport  trainingen, zodat de trainer/coach op de hoogte is van lichamelijke klachten, beperkingen, bijzonderheden, zwangerschap, bevalling, werksituatie en sportverleden. Zodat de trainingen daar op aangepast kunnen worden. Wij gebruiken alleen de informatie die jij zelf aan ons verstrekt hebt.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij jouw (bijzondere en/of gevoelige) persoonsgegevens verwerken
YDKsport verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Om contact met je op te nemen om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. Dit verloopt telefonisch, per email of per post.

Om jou te informeren over wijzigingen van onze diensten.

Om de trainingen op maat te kunnen geven.

Het afhandelen van betalingen.

Om te voldoen aan de wettelijke verplichting die wij hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
YDKsport neemt geen, op basis van geautomatiseerde verwerkingen, besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van YDKsport) tussen zit.

Hoe lang wij jouw persoonsgegevens bewaren
Wij houden ons aan de wettelijke bewaartermijn van de persoonsgegevens zoals is vastgesteld door de Belastingdienst.
YDKsport  bewaart jouw bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens niet langer dan 3 maanden na het beëindigen van jouw abonnement. Daarna worden deze gegevens definitief verwijderd uit ons systeem.

Delen van persoonsgegevens met derden
YDKsport gebruikt de volgende computerprogramma’s of systemen van derden:

Rabobank: financiële zaken

YDKsport verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. YDKsport blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken
YDKsport  gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren.